Byggde klart de två största scenerna på Hultan på söndag och måndag, eller nästan typ klart, det var väl en del teknikbygge på Pampas kvar när vi fick gå hem. Det visade sig att erfrarenhet, även om en liten sådan, var till ens fördel när man skulle bygga scen på Hultsfred =)

På tisdagen drog jag till Örebro och köpte en cykel. Jag blev utmanad att köra Vätternrundan på midsommarafton och i och med cykelköpet antar jag utmaningen! Det är en riktig räsercykel, kanske ser till att lyckas få något kort på den och lägger upp en bild någon dag. Den är iaf röd och vit =)

Körde via Linköping hem och hämtade upp Ida som var aspepp på festival och hade med sej massor med öl och vin...

På onsdagen satte sen festivalen igång, vi såg lite alla möjliga band som tex Dropkick Murphys, _Kings_of_Leon_, Franz Ferdinand och lite the Gossip. Första natten ställde även världens snällaste syster och världens ännu snällaste pappa upp och körde till och från Hultsfred, så jag fick dricka ett par öl =)

Eftersom det verkade bli lite sämre väder så ägnade vi torsdagens förmiddag åt att shoppa stövlar i Vimmerby, kan mycket väl ha varit veckans bästa inköp! Efter det blev det stövlar varje dag, vi väjade varken för vattenpölar eller lervälling =)

Bandmässigt bjöd torsdagen på; Peter, Bjorn and John, Hello Saferide, The Killers, lite Ludacris och Takida. Vi dissade Lars Winnerbäck eftersom hans spelning gick i teaterladan denna dagen och vi ganska snart insåg att alla inte skulle komma att få plats där...

Jag ville se Markus Krunegård på fredagen... Men Idas kort kom bort och vi var allmänt sega... Så jag såg bara slutet, men, men, såg lite iaf. Det var en del retligt att när vi klev av bussen från parkeringen och började gå mot festivalen så spelades "Markus Kyrkogård" en av mina absoluta favoritlåtar med honom... Ida missade hela Lillasyster och fick veta av Olof sedan att hon hade missat en bra spelning :(

I övrigt bjöd fredagen på Anna Ternheim, Madness, A Camp, Lars Winnerbäck (lite mer lönt när han var på Pampas), Mando Diao, The Sounds och Timbuktu.

På lördagen bestämde vi oss för att om vi hoppade Melody Club kl 13 så kunde vi dissa Petter och Promoe (Jävla SvenneBanan!) och därmed inte ha något band som vi ville se förens Sahara Hotnights kl 19.15, lagom tidigt =) Sahara visade sig ha blivit bättre än de var senast jag såg dem och det var till och med en ganska underhållande konsert.

Efter det kikade vi lite på Klaxons (på avstånd med en motvillig Ida), Lars Winnerbäck (igen, fast på Hawaii, han hade skrivit en ny låt till oss), SMK (grym spelning, I liked a lot! Ida gillade inte alls...) och Thåström (läskig, dessutom verkade inte ljuset fungera som det skulle...).

Igår var vi hos min bror och fikade och tackade för boende, kikade förbi Sveriges största folkracetävling som går av stapeln i Vimmerby varje år och slappade framför tvn. Idag tog vi tåget hem, sen var semestern slut...

1 kommentarer

"CePe"

13 Jul 2009 14:44

hur kunde ni hoppa över Promoes stora hit? det övergår allt förstånd



CP:arna är besvikna.

Kommentera

Publiceras ej